U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8620 Nieuwpoort

Omschrijving

Gerenoveerde vakantiewoning met 3 slaapkamers te Nieuwpoort!

Deze recent gerenoveerde vakantiewoning in Nieuwpoort is ongetwijfeld het bezichtigen waard. De woning voldoet aan de hoogste standaarden en is gerenoveerd in 2015. Het is voorzien van alle moderne comfort en is ideaal voor een gezin dat op zoek is naar een ruime vakantiewoning met drie slaapkamers.

De bewoonbare oppervlakte van deze woning bedraagt 90 vierkante meter. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor het hele gezin. De woning beschikt over een gezellige leefruimte en een volledig uitgeruste keuken. De drie slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende opbergruimte.
Er is een moderne badkamer met bad en een aparte doucheruimte aanwezig. Ook is er een apart toilet aanwezig. Een buiten berging voor fietsen en een parkeerplaats is inbegrepen.

De ligging van deze woning is ideaal. Het is rustig gelegen in domein Ysermonde en alle voorzieningen zijn op wandelafstand bereikbaar. Er zijn tal van winkels, restaurants en cafés in de buurt en het strand is op slechts enkele minuten afstand.

Kortom, deze woning is een absolute aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele vakantiewoning in het hart van Nieuwpoort. Met zijn drie slaapkamers en gerenoveerde interieur is het de perfecte plek om te genieten van het leven aan de Belgische kust.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Nieuwpoort